Mára közel
200 hektáron

Rólunk

Családunk 1991 óta foglalkozik fokhagyma és petrezselyemgyökér termesztésével. Makó és Makó-Rákos környékén gazdálkodunk közel 200 hektáron, amelyből 35 hektáron petrezselyemgyökeret és 12 hektáron fokhagymát termelünk. A teljes termelési folyamatot; vetést, betakarítást, tisztítást, csomagolást és feldolgozást mi végezzük.

A Jancsik Zöldség Farm Kft.-t 2010-ben alapítottuk az értékesítési, feldolgozási és logisztikai feladatok ellátására. Cégünk 2014-ben bevezette a Global GAP minőségbiztosítási és nyomon követési rendszert.

Fejlesztések

A termelésben, raktározásban, manipulálásban, tisztításban és feldolgozásban is legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk. 

2017-től a vetéstől a betakarításig minden folyamatot gépesítettünk. Saját hűtőházainkban minden terméket igény szerint tudunk tárolni. 2018-ban valósul meg öntözés fejlesztési programunk, amelynek keretében öntözőkutat és víztározót létesítettünk. A fejlesztés eredményeként folyamatosan rendelkezésünkre áll a termeléshez nélkülözhetetlen víz. 2017-ben a kezdtük el a zöldség manipulálás és mosás gépesítését és korszerűsítését.

Legkorszerűbb technológiák

Sikereink

2014-es kezdeményezésünk nyomán, végül 2017-ben több helyi termelő, a Csanád és Térsége Gazdakör és a Nemzeti Agrár Kamara közös munkája eredményeként a „Makói Hosszú Petrezselyemgyökér” OFJ Eredetvédelmet kapott.